παγνη-γιατρός-πιάστηκε-με-το-φακελάκ-428476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2019 | 21:39

ΠΑΓΝΗ: Γιατρός πιάστηκε με το «φακελάκι» στο χέρι

Με το φακελάκι… στα χέρια πιάστηκε γιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μετά από καταγγελία ασθενούς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο γιατρός – ο οποίος κατέχει και επιτελική θέση – ζήτησε αμοιβή 2.000 ευρώ για να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια μάλιστα «ανέβασε» την ταρίφα σε σχέση με την αρχική διαπραγμάτευση με τον ασθενή.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ασθενή να απευθύνεται στην αστυνομία και να προχωρά σε επώνυμη και γραπτή καταγγελία. Οι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου προσημείωσαν 400 ευρώ σε χαρτονομίσματα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση ο γιατρός συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού Νοσοκομείου της Κρήτης, για δωροληψία υπαλλήλου. Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 22.11.2019 κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».