π-φάληρο-45χρονος-έρευνα-για-άλλες-4-κατ-1087408
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.11.2022 | 09:16

Π. Φάληρο – 45χρονος: Έρευνα για άλλες 4 καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο «Σήμερα» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του 45χρονου βιαστή από το Παλαιό Φάληρο.

Αυτή την ώρα εξετάζεται η εμπλοκή του σε άλλες 4 υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκες. Μάλιστα η μία κοπέλα, τον έχει αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στη ΓΑΔΑ ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αναμένεται η διάταξη για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του κάτι που θα βοηθήσει τυχόν άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να μιλήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαδικασίες της έκδοσής του, καθώς βρέθηκε άμεσα από την Αλβανία στην Ελλάδα, όπως σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης όταν υπάρχει κακουργηματική πράξη σε μία χώρα και ανάλογο σήμα στην Interpol τότε η χώρα στην οποία θα συλληφθεί πρέπει να τον εκδώσει.

Ο 45χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, όταν έκανε την επίθεση. Όπως είπε είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και βρέθηκε σε υπερδιέγερση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές και τα βίαια ένστικτά του, με αποτέλεσμα να βιάσει μία γυναίκα και να αποπειραθεί να βιάσει άλλη μία. Ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε ωστόσο να εξηγήσει στους αστυνομικούς, πώς ανάμεσα στον έναν βιασμό και στην απόπειρα, μπόρεσε να πάει να αλλάξει ρούχα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός εύκολα.