όταν-ο-γάμος-της-ρούλας-και-του-μάνου-έγ-1005364
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 08:57

Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες

Την ώρα που το πανελλήνιο έχει παγώσει με τις αποκαλύψεις για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, το mega φέρνει στο προσκήνιο το ολοσέλιδο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα «Η Γνώμη» για τον γάμο της Ρούλας και του Μάνου στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους. Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», αναφέρει ο αρθρογράφος.

Έγινε φωτογράφιση ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να «σκοράρει» στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας ενώ η αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη που την εμφυσήσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του» δήλωσε φίλη του Μάνου.

«Ο Μάνος πάντως ξέρω που μου έλεγε “τρέχω για τα παιδιά, όλα ό,τι κάνω γι’ αυτά τρέχω και αγωνίζομαι, γιατί θέλω να τα έχουν όλα και να μην τους λείπει τίποτα”», πρόσθεσε η φίλη Μάνου.




Από την ημέρα της γνωριμίας τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 2013, όπως αναφέρει η 33χρονη, 4 χρόνια μετά, τα πρώτα χρόνια του γάμου κυλούσαν ευτυχισμένα με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα.

Ακόμα και το 2020, όταν το ζευγάρι είχε ήδη χάσει τη Τζωρτζίνα, ο έρωτας του ζευγαριού στο Facebook φαινόταν δυνατός, με την ίδια την 33χρονη να κάνει ακόμη μια ανάρτηση για την γνωριμία τους, αλλά αυτή να φορά να δηλώνει πλέον… γιατρός γηπέδων.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος» έγραψε.

Μάλιστα, ανάρτησε και σχετική φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στον πάγκο της ομάδας έχοντας το ιατρικό βαλιτσάκι, ενώ άρθρο τοπικής εφημερίδας εξήρε τις ενέργειες της ως γιατρός ομάδας, όταν παρέστη ανάγκη.