οργισμένη-η-αδερφή-του-πάνου-καμμένου-618524
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.04.2019 | 19:31

Οργισμένη η αδερφή του Πάνου Καμμένου τσακώνεται στην πισίνα (βίντεο)

Ενταση υπήρξε μετά το τέλος του μεγάλου ημιτελικού του Final 4 της Euroleague Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη στην Ισπανία με την Αλεξία Καμμένου.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης κάτι φάνηκε να λέει στην Αλεξάνδρα Ασημάκη. Τη διεθνή φουνταριστή του Ολυμπιακού, με την οποία συνυπήρξαν για πολλά χρόνια στη Βουλιαγμένη έχοντας κατακτήσει μάλιστα τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ασημάκη βγήκε από το νερό, ήρθε κοντά με την προπονήτρια του ΝΟΒ ωστόσο εκεί υπήρχε ο συνεργάτης του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος με υψωμένα τα δυο του χέρια, προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση και να χωρίσει τις δύο γυναίκες.

Η Καμμένου έλεγε πως πήγε για να συγχαρεί τις «ερυθρόλευκες» ωστόσο η κάμερα τη…έπιασε κάτι να λέει κουνώντας το δάχτυλο στην Αλεξάνδρα Ασημάκη. Και αυτό δημιούργησε ένταση και με άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση ανάμεσα στην Αλεξία Καμμένου, αδερφή του Πάνου Καμμένου σε αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος τον Μάιο του 2017 είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακό, όπου τον αποδοκίμαζαν τον ίδιο και την αδερφή του με συνθήματα.

Δείτε το βίντεο με την ένταση στο σημερινό ματς:

Δείτε επεισόδιο της Αλεξίας Καμμένου με τον κόσμο του Ολυμπιακού από προηγούμενο ματς στο πόλο τον Μάιο του 2018: