οργιάζουν-οι-απατεώνες-στη-λάρισα-652158
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2022 | 11:47

«Οργιάζουν» οι απατεώνες στη Λάρισα – Έτσι προσπάθησαν να εξαπατήσουν καταστηματάρχη

«Οργιάζουν» οι απατεώνες στη Λάρισα – Έτσι προσπάθησαν να εξαπατήσουν καταστηματάρχη

Κάθε λογής απάτη έχουν προσπαθήσει να θέσουν σε εφαρμογή επιτήδειοι για να εξαπατήσουν Λαρισαίους.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με μαρτυρία – καταγγελία Λαρισαίου καταστηματάρχη στο onlarissa.gr, επιχείρησαν να τον εξαπατήσουν με σκοπό να «βάλουν χέρι στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω ενός μηνύματος στο Viber».

Δείτε πως περιγράφει ο Λαρισαίος επιχειρηματίας την απόπειρα εξαπάτησή του:

«Πριν δύο μέρες μου στείλανε στο viber ένα μήνυμα που έλεγε ότι: κινδυνεύει το κινητό σας και πατήστε εδώ για να σε προστατεύσω με το κινητό. Το μήνυμα αυτό εγώ το διέγραψα χωρίς να το ανοίξω.

Μετά από δύο μέρες πήραν τηλέφωνο στο μαγαζί μου, κάποιος άγνωστος από ένα κινητό και μου έλεγε: δώσμου μου το λογαριασμό για να κάνω την κατάθεση. Επίσης μου έδωσε και το όνομά του, ότι λέγεται Παπαδόπουλος Γεώργιος για να κάνει κατάθεση σε ένα τιμολόγιο. Σαφώς Παπαδόπουλος Γεώργιος δεν υπήρχε τέτοιο όνομα που να μου χρωστάει αυτό το ποσό και αυτός επέμενε: δώσε μου το λογαριασμό για να σου στείλω τα λεφτά. Θα σου στείλω μου λέει ένα link, θα πατήσετε εκεί και εκεί θα σας δώσω τα λεφτά εγώ διότι θα τα έστελνε από άλλη τράπεζα.

Όταν πήγα να πατήσω για να μπω σε αυτό το link μου ζήτησε username και password της Τράπεζας. Εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνα. Σας το καταγγέλλω αυτό για να προστατέψουμε και άλλους ανθρώπους, Λαρισαίους σας ευχαριστώ πολύ».