Όργια σε μοναστήρι ανάμεσα σε μοναχούς (βίντεο)

Τα όργια γινόντουσαν μεταξύ των μοναχών και περιελάμβαναν, σεξ και ναρκωτικά. Πρωταγωνιστής είναι ένα 29χρονος μοναχός ο οποίος μάλιστα απαθανάτιζε τις επιδόσεις του σε κάμερα και στη συνέχεια περνούσε το υλικό σε στικάκι.

Στην Ταιβάν όπου και βρίσκεται το βουδιστικό μοναστήρι των οργίων έχει ξεσηκωθεί σάλος. Στα όσα έχει καταγράψει στην κάμερα του ο μοναχός Κάι Χονγκ, φαίνονται οι μοναχοί να κάνουν πολλές φορές σεξ μεταξύ τους και σε αρκετές περιπτώσεις να χρησιμοποιούν οπιούχα για περισσότερη ευχαρίστηση.

Στη δημοσιότητα έχουν έρθει μέχρι στιγμής τρια από τα βίντεο του μοναχού, ενώ εικάζεται ότι στα στικάκια του έχει υλικό περισσότερο από 200 gigabyte, όλα με όργια μέσα στο μοναστήρι.

Την ίδια στιγμή στα βίντεο του έχει καταγράψει και τα γεύματα των μοναχών τα οποία ήταν πλούσια σε κρέας (κάτι που δεν επιτρέπεται σε βουδιστικά μοναστήρια).

Τα όσα συνέβαιναν μέσα στο μοναστήρι τα κατέδωσε στην αστυνομία ένας άλλος νεαρός μοναχός για να εκδικηθεί στον 29χρονο, τον οποίο ζήλευε ερωτικά.

Η αστυνομία έκανε έφοδο μέσα στη μονή και στο δωμάτιο του μοναχού βρήκε ναρκωτικά, προφυλακτικά ακόμη και βιάγκρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΟΡΓΙΑ, ΜΟΝΑΧΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!