οργή-στην-ηλιούπολη-για-τον-προπονητή-1155670
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.03.2023 | 21:06

Οργή στην Ηλιούπολη για τον προπονητή-βιαστή – Συνθήματα έξω από τη σχολή του

Οργή έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση με τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα η τοπική κοινωνία «βράζει» με τους κατοίκους να δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους γι’ αυτή τη νέα υπόθεση φρίκης που συγκλονίζει τη χώρα μας, γράφοντας συνεχώς συνθήματα έξω από το γυμναστήριο στο οποίο ο προπονητής προέβαινε στις αρρωστημένες πράξεις του σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το in, κάποιοι έχουν γράψει ένα σύνθημα για αυτό που όλος ο κόσμος διερωτάται. Δηλαδή πώς γίνεται ένας δάσκαλος ή προπονητής, που πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα παιδαγωγός, ο οποίος μάλιστα είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, να βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις στις μαθήτριες του.

«Δάσκαλε γιατί;», γράφει το σύνθημα έξω από τη σχολή  του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογα συνθήματα είχαν γραφτεί στη τζαμαρία της σχολής, αμέσως μόλις έγινε γνωστή αυτή η υπόθεση φρίκης, τα οποία ανέφεραν «δύο μέτρα κάτω από τη γη για κάθε παιδοβιαστή».

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς πολλά από τα παιδιά τους πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου, ο οποίος ενδέχεται να έχει ασελγήσει και σε άλλα ανήλικα.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα  27 Μαρτίου.