οργή-πακιστανός-βίασε-8χρονο-στην-kω-1126075
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.01.2023 | 15:30

Οργή: Πακιστανός βίασε 8χρονο στην Kω!

Σοκ προκαλεί στην Κω η υπόθεση βιασμού ενός 8χρονου αγοριού, για τον οποίο κατηγορείται ένας 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι «δεν θα το ξανακάνει».

Η υπόθεση βιασμού του 8χρονου αγοριού στην Κω θα δικαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, εκεί όπου κρίθηκε ομόφωνα ένοχος χωρίς να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο 23χρονος κατηγορούταν για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια. Κατά συγχώνευση, η ποινή κάθειρξης ήταν 15 έτη χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεσή του θα εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, στις 6 Φεβρουαρίου.

Καταγγελία ότι απειλούσε τη ζωή του 8χρονου

Η πρώτη καταγγελία έγινε στην αστυνομία της Κω το καλοκαίρι του 2019 και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί.

Ειδικότερα, ο 23χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019 οδήγησε τον ανήλικο σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι κοντά στο ΚΥΤ του νησιού και τον απείλησε για τη ζωή του. Στη συνέχεια, τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα, τον ακινητοποίησε και τον βίασε σφίγγοντάς του τα χέρια και κλείνοντάς του το στόμα.

Ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου όπου βρέθηκε ο 23χρονος αλλοδαπός κατά την απολογία του, αποδέχτηκε τις πράξεις του και παραδέχτηκε πως διέπραξε τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.