Ομοφοβικές δηλώσεις Γιακουμάτου: Είναι κολλητική η ομοφυλοφιλία (βίντεο)

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Αρχικά ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε πως υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας χαρακτηρίζοντας το ένα «κολλητική αρρώστια», σημειώνοντας πως το 50% γεννιέται έτσι και το άλλο είναι «οι επίκτητοι». Αναφορά έκανε, επίσης, στο ποσοστό οιστρογόνων με τα οποίο γεννιούνται όσοι ανήκουν στην κατηγορία της «συγγενής ομοφυλοφιλίας» και είπε πως είναι αυξημένα σε σχέση με τα ανδρογόνα. Σε άλλο σημείο αναφέρει πως στην τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής της ΝΔ είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα κλινικού παθολόγου και εργάστηκε σε διάφορα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά και βουλευτής της ΝΔ.

Μετά το 9ο λεπτό τα επίμαχα σημεία της συνέντευξης:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!