ομηρία-γαλλίδας-στη-λαμία-από-μόνη-τη-536009
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.09.2018 | 17:57

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: «Από μόνη της ήρθε, μπορούσε να φύγει»

Τον δρόμο προς την φυλακή θα πάρει ο 34χρονος εθνοφύλακας από τη Λαμία κατηγορούμενος για βιασμό και αρπαγές γυναικών, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, έπειτα από απολογία περίπου 3,5 ωρών.

Η απόφαση είναι άδικη για τον πελάτη μου επεσήμανε στην δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης, Δημήτρης Κρούπης που τονίζει πως ο 34χρονος είναι αθώος.

Στην απολογία του ο 34χρονος ισχυρίστηκε μεταξύ των άλλων:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι τα αίτια που εμφανίστηκαν να με καταγγείλουν μετα από τόσα χρόνια Η μια απο τις γυναίκες επιδίωκε επαφές μέχρι πρότινος Με το δεύτερο κορίτσι από το 2014 είχαμε σταματήσει επαφές. Δεν την απείλησα ποτέ με όπλο άλλωστε στις έρευνες που έγιναν σπίτι μου δεν βρέθηκε όπλο».

Σε ότι αφορά στην Γαλλίδα τόνισε: «Η Γαλλίδα ήρθε μόνη της, οπότε ήθελε μπορούσε φύγει. Την είχα φιλοξενήσει πάλι στη Λαμία πριν από δύο χρόνια».

Στο μεταξύ η συνήγορός της 24χρονης που συζούσε με τον κατηγορούμενο, Ελευθερία Ψύλλου, δηλώνει πως η πελάτισσά της έχει αποστασιοποιηθεί από την υποθεση γιατί έχει περάσει μεγάλο σοκ και προσθέτει πως δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια συνεχίζει η κυρία Ψύλλου, δεν έχει ανάλογα βιώματα και είναι δύσπιστη.