ΟΛΠ Α.Ε.: 4.000 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο «Μεταξά»

Τέσσερις χιλιάδες χειρουργικές μάσκες αναζήτησε στην αγορά και διέθεσε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» η ΟΛΠ ΑΕ, για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του νοσοκομείου, ανταποκρινόμενη στο επείγον αίτημα της διοίκησής του.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε., Capt. Weng Lin, παραδίδοντας το υγειονομικό υλικό, ανέφερε ότι και η πράξη αυτή, σε συνέχεια των προηγούμενων δωρεών, αποτελεί μία μικρή συνδρομή στο τεράστιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και ότι η ΟΛΠ Α.Ε. θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Μεταξά», Χαράλαμπος Τουμπέκης, ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΟΛΠ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της πανδημίας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο μέχρι σήμερα έχει λάβει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών, όσο και του προσωπικού του.

Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου «Μεταξά», Σαράντος Ευσταθόπουλος, κι ο αναπληρωτής προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων, Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της ΟΛΠ Α.Ε., Νεκτάριος Δεμενόπουλος.

Και οι δυο πλευρές συζήτησαν με θετικό πνεύμα το ενδεχόμενο σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ ΟΛΠ και Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», με κοινούς στόχους την προστασία της δημόσιας υγείας, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΟΛΠ, ΜΕΤΑΞΑ, 000 ΜΑΣΚΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]