όλγα-κεφαλογιάννη-γιόρτασε-τα-γενέθλ-493420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.04.2019 | 09:45

Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιόρτασε τα γενέθλια της και αποκάλυψε την ηλικία της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην Κρήτη για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Η βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά της με ιδιαίτερη παρέα, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία με την οποίο αποκάλυψε τα πόσα έκλεισε.

Η όμορφη βουλευτής τη ΝΔ μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές στα social media. Εχθές η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της στην Κρήτη, ανεβάζοντας παράλληλα και μία φωτογραφία στο Instagram.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη λοιπόν έκλεισε τα 44 της χρόνια, κάτι που σίγουρα δεν της φαίνεται. Την φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε και ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της γράφουν από κάτω δεκάδες ευχές.

Εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007 και του 2009 και στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 μεταπήδησε στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών επιτυγχάνοντας να αναδειχτεί πρώτη στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, συγκεντρώνοντας 17.465 ψήφους.

Εξελέγη στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 που διεξήχθησαν με λίστα καθώς και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Στις 21 Ιουνίου του 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.”(Ν. Καζαντζάκης) #birthday #44 #thankful #grateful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) στις