οικονομόπουλος-ας-είσαι-άθεος-αλλά-μη-1114721
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.12.2022 | 14:11

Οικονομόπουλος: Ας είσαι άθεος, αλλά μη λες ότι δεν υπάρχει Θεός

H ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου έγινε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το ΑΝΤ1+ και το πρωί της Πέμπτης (29/12) στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν πλάνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο να εκφράζει σκέψεις του για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και για τη σχέση του με τον Θεό, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου: “θα βγω νικητής”», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τον Θεό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι “σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις”, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο το “θεούσα”. Λέω εγώ τώρα τι θα έλεγα σαν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».