Οικονομική βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις προς τις τοπικές κοινότητες

Η Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων (SBAA) έδωσε μέσω της Κυπριακής Χρηματοδότησης Κοινοτικών Σχέσεων (CCRF) περίπου €50.000 σε κυπριακές οργανώσεις και άτομα στην ανατολική και δυτική πλευρά του νησιού όπου εδρεύουν οι βάσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεν αναφέρει ότι τα χρήματα από την CCRF διανέμονται εντός των Κυρίαρχων Περιοχών Βάσεων (SBAs) για χρηματοδότηση έργων και στήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων ώστε να βοηθήσουν άτομα που μπορεί να χρειάζονται οικονομική βοήθεια.

Οι δωρεές της CCRF, οι οποίες έχουν στηρίξει περισσότερους από 60 παραλήπτες φέτος, κάνουν την διαφορά εδώ και πολλά χρόνια στις περιοχές των SBAs, αναφέρει η ανακοίνωση, και σύμφωνα με τον Πολιτικό Διοικητή Δεκέλειας (ESBA), Γιώργο Κιτέο, διαδραματίζει βασικό ρόλο στις προσπάθειες της Διοίκησης να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες και να δείξει ότι η Διοίκηση ενδιαφέρεται πραγματικά για τις κοινότητες που βρίσκονται εντός των SBAs.

Στην ESBA, ο Κυριάκος Παπαγεωργίου, Κοινοτάρχης Ξυλότυμπου / σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΒΒ, ευχαρίστησε τις Αρχές των SBAs για την οικονομική τους υποστήριξη και την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, γεγονός που δείχνει την καλή συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης των SBAs, της Αστυνομίας SBA και των γύρω κοινοτήτων’’.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Κοινοτάρχης Ακρωτηρίου, Γιώργος Στυλιανού δήλωσε ότι τα χρήματα θα δοθούν σε οργανωμένα σύνολα που σχετίζονται με την εκπαίδευση μαθητών και σε κοινοτική κοινωνική υποστήριξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΑΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!