Οικογένεια Τατσόπουλου: «Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του»

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει εδώ και δύο ημέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία στον αέρα της της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής».

Όπως φαίνεται το κρίσιμο και δύσκολο πρώτο 24ωρο πέρασε για τον Πέτρο Τατσόπουλο καθώς αποσωληνώθηκε περίπου 20 ώρες μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου. Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης, εξέλιξη σημαντική και ενθαρρυντική για την κατάσταση της υγείας του.

Οι ιατροί που τον παρακολουθούν παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως αναφέρουν στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν.

Η οικογένεια του Πέτρου Τατσόπουλου, μέσω του φίλου του Απόστολου Δοξιάδης, στέλνει το δικό της ευχαριστώ.

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδίαιτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!