Οι βουλευτές της ΝΔ κέρδισαν την ΟΝΝΕΔ σε φιλανθρωπικό αγώνα για την Κιβωτό του Κόσμου

Στο κλειστό γήπεδο του Μετς υποδέχτηκε η ΟΝΝΕΔ την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σε έναν αγώνα μπάσκετ τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους επίτιμους καλεσμένους βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Σπύρο Πνευματικό, Ξενοφών Μπαραλιάκο, Χρήστος Δερμετζόπουλο, Γιάννη Μελά, Χρήστο Καπετάνο, το Χρήστο Δήμα και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου οι οποία άφησαν για λίγο τα έδρανα για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού.

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επέδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων, ενώ και οι δυο ομάδες έστεψαν νικήτρια την Κιβωτό του Κόσμου.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας προστασίας μητέρας και παιδιού, όπου εξυπηρετεί καθημερινά 500 παιδιά και 200 οικογένειες μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων του. Η ΟΝΝΕΔ στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί ο οργανισμός και ο ιδρυτής αυτού πατέρας Αντώνιος.

4988319
4988345
4988367
4988380
4988398
4988401
4988436
4988442
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΝΝΕΔ, ΚΕΡΔΙΣΑΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!