Οι τελευταίες φωτογραφίες του Τζέφρι Έπσταϊν πριν την αυτοκτονία του

Τις τελευταίες φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, που τραβήχτηκαν ένα, περίπου, μήνα πριν από τον θάνατό του, έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, US Marshalls.

Οι συγκεκριμένες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από το FBI και είναι οι τελευταίες που τον απεικονίζουν, μερικές εβδομάδες πριν βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του.

Θυμίζεται πως ο Έπσταϊν συνελήφθη στο αεροδρόμιο Τετέρμπορο στο Παρίσι, έχοντας προηγουμένως ταξιδέψει σε Βιέννη και Μονακό, με βάση τα στοιχεία των ερευνητών.

Η έκθεση της US Marshalls, στην οποία επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες, περιλαμβάνει νέες κατηγορίες που ήθελαν τον Έπσταϊν να έχει βρεθεί σε αεροσκάφος, μαζί με μικρά κορίτσια 11 και 12 ετών, το 2018. Ακόμη, αναφέρει πως ο χρηματιστής είχε παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις και υπήρχε κίνδυνος να βλάψει τον εαυτό του.

Δείτε τις φωτογραφίες

epstain1
epstain2
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, ΕΠΣΤΑΙΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!