Οι swingers στην «κρουαζιέρα των οργίων» δεν είναι αυτοί που νομίζεις (βίντεο)

Όταν κάποιος ακούει για πάρτι ανταλλαγής συντρόφων το μυαλό του πάει σε καλλίγραμμες γυναίκες, με θεαματικές καμπύλες που είναι έτοιμες να πραγματοποιήσουν κάθε ερωτική φαντασίωση… Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μία κρουαζιέρα.
Αυτή λοιπόν έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, με την ταυτότητα των swingers που μετέχουν σε αυτή να είναι κρυφή. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, να μένει κρυφή μέχρι την άφιξή τους στα Χανιά.
Εκεί αρκετοί αποφάσισαν να αποβιβαστούν για να απολαύσουν την πόλη της Κρήτης, δίνοντας την ευκαιρία στο «zarpa news» να τους στήσει καρτέρι στο λιμάνι, ζητώντας την άποψή τους για την μέχρι στιγμής πορεία της κρουαζιέρας.
“Έτσι, είχαμε την ευκαιρία και εμείς οι απλοί θνητοί να πάρουμε μία μικρή γεύση από τους συμμετέχοντες… Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε ή τουλάχιστον αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.
Και αυτό γιατί το πρώτο video που υπέπεσε στην αντίληψή μας αφορούσε αυτό το ζευγάρι…”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΓΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!