οι-κινήσεις-του-αναγνωστόπουλου-το-βρ-914847
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.06.2021 | 16:00

Οι κινήσεις του Αναγνωστόπουλου το βράδυ της δολοφονίας

Ο πιλότος κατά την απολογία περιέγραψε τις κινήσεις του το βράδυ που έδωσε τέλος στη ζωή της γυναίκα του.  Η ΕΡΤ παρουσίασε κίνηση-κίνηση το χρονικό του φρικτού εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, οι κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ< από τα μεσάνυχτα όπου η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας έως τη στιγμή που ο 33χρονος πιλότος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

To χρονικό του εγκλήματος:

  1. 00.00: Τα μεσάνυχτα η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.
  2. 00.25: Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα η άτυχη φοιτήτρια έστειλε sms στον πιλότο, στο οποίο τον αποκαλούσε στα αγγλικά ανόητο.
  3. 00.30: Από τις κάμερες φαίνεται ο πιλότος ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού να κρατάει αγκαλιά το μωρό.
  4. 01.30: Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο κατ’ ομολογία δράστης αφαιρεί την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού συστήματος παρακολούθησης. Στο σημείο αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.
  5. 04.00: Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του, έχοντας βάλει το 11 μηνών κοριτσάκι αναμεσά τους. Εκείνη την στιγμή ξυπνάει η Καρολάιν και του ζητάει να φύγει.
  6. 04.11: Η ώρα του κακού. Ο θάνατος της Καρολάιν. Λίγη ώρα αργότερα, ο δολοφόνος πνίγει τον σκύλο της οικογένειας στην σκάλα του σπιτιού.
  7. 06.16: Ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται.