οι-3-βασικοί-κανόνες-του-στοματικού-σεξ-1183505
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2023 | 00:00

Οι 3 βασικοί κανόνες του στοματικού σεξ

Σεξ: Υπάρχουν δεκάδες μύθοι γύρω από το σεξ και οι περισσότεροι από αυτούς διαστρεβλώνουν την πραγματική εικόνα. Μιλάμε για ταμπού που κουβαλούν αιώνες σεξουαλικής καταπίεσης. Το έχουμε δει στην pop κουλτούρα: για τον υπέργηρο θείο του Tony Soprano το γεγονός ότι έκανε στοματικό σεξ στην παρτενέρ του ήταν μία λεπτομέρεια που δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί ποτέ – σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν περίγελος ανάμεσα στους γκάνγκστερ.

Σε τελείως διαφορετικό τόνο τώρα, αμερικάνικες έρευνες έδειξαν στα 90s ότι το 55% των γυναικών θεωρούν το να κάνουν στοματικό έρωτα στο ταίρι τους «απόλυτα φυσιολογικό», το 32% «απλά οκ», το 9% “kinky”, το 4% «σπάνιο ή και μη φυσιολογικό» ενώ μόλις το 1% δε γνώριζε τι είναι αυτό.

Ευτυχώς, βέβαια, πολλοί από αυτούς τους μύθους αποτελούν πια ένα ξεπερασμένο παρελθόν. Πάντα όμως υπάρχει κάτι νέο να μάθουμε ή έστω να προσθέσουμε στο κρεβάτι μας: πώς λοιπόν μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνη όταν σου κάνει στοματικό σεξ; Ακολουθούν 3 βασικοί κανόνες

Η σωστή στάση είναι η πιο βολική στάση

Το να σπας το κεφάλι σου για βρεις την απόλυτη στάση η οποία θα μεγιστοποιήσει την απόλαυση είναι απλά χαμένος χρόνος και χαμένη ενέργεια. Φρόντισε απλά να κάνεις τα πράγματα βολικά για εσένα αλλά και για εκείνη.

Δεν υπάρχει λόγος για περίεργες γωνίες ή ακροβατικές τοποθετήσεις των άκρων. Η απλή εργονομία στο κρεβάτι, είναι η σωστή εργονομία.

Το πρόβλημα με το αλκοόλ

Είναι άλλο να θες να επεκτείνεις χρονικά την απόλαυση κι άλλο να δημιουργήσεις θέματα στύσης στον εαυτό σου. Για να το πούμε πιο απλά: είναι άλλο ένα-δύο ποτά που ίσως χαλαρώσουν το σώμα, κι άλλο μισό μπουκάλι αλκοόλ.

Στη δεύτερη περίπτωση το ταίρι σου θα έρθει αντιμέτωπο με τρομερές δυσκολίες καθώς εσύ πιθανόν να μην μπορείς να τελειώσεις. Ακόμα πιο απλά: μην το κάνεις.

Προσοχή με τα χέρια

Ναι, είναι φυσικό να θέλεις να συμμετέχεις και εσύ. Τα χέρια σου πάνε μόνα τους προς το κεφάλι ή τους ώμους της παρτερνέρ σου. Αν όμως δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τι την βολεύει και εκείνη, καλύτερα να συγκρατηθείς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάς το mood με βιαστικές κινήσεις.

Ό,τι όμως και αν κάνεις, ένα είναι σίγουρο: να είσαι πολύ ευγενικός και να αλλάξεις αυτό το concept μόνο αν σου ζητηθεί. Άστη να έχεις τον έλεγχο και απόλαυσέ το.