Ο Τσίπρας τρώει στην Πολίχνη και ο σεφ του εξηγεί τα μυστικά του ψησίματος

«Στα Καλά Καθούμενα», το γνωστό στέκι για κρεατοφάγους στην περιοχή της Πολίχνης, βρέθηκε την Κυριακή μετά το πέρας της ομιλίας του στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνοντας παρέα με βουλευτές και κομματικά στελέχη την «βασίλισσα των rib eye», την επονομαζόμενη και tomahawk.

Ξεχωριστή για την ιδιαίτερη κοπή της και το σχήμα της, που προσιδιάζει σε αυτή του τσεκουριού τόμαχοκ των ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και influencer, Στέφανο Σαράτση να κόβει με τέχνη το ζουμερό κρέας, ζητώντας μάλιστα να μάθει «πόση ώρα το ψήνετε αυτό». Όταν ο κ. Σαράτσης τον πληροφόρησε ότι χρειάζονται μόλις 45 λεπτά, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ όλη την «τελετουργία» του σερβιρίσματος απολάμβανε πλάι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, VIDEO, ΠΟΛΙΧΝΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]