ο-ρουβίκωνας-ξαναχτυπά-ας-τους-βάλ-490614
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.08.2018 | 20:08

Ο «Ρουβίκωνας»… ξαναχτυπά: Ας τους βάλει η Παπακώστα σε μία τάξη

Έπειτα από τη χθεσινή ανάρτηση «χρησμό» που αφήνει υπόνοιες για νέες επιθέσεις το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης, επέστρεψε αυτή τη φορά με… διπλό χτύπημα μέσω Facebook.

Σε ανάρτησή του με αφορμή την τοποθέτηση της Κατερίνας Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Καλαϊτζίδης με διάχυτη ειρωνεία συσχετίζει εμμέσως την ταυτοποίησή του για την επίθεση με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών με την νέα ηγεσία του υπουργείου, εκφράζοντας την ελπίδα η κυρία Παπακώστα να… «βάλει σε μία τάξη τους αστυνομικούς».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει: Έγινε μια επίθεση πρίν… 5 χρόνια στον Καμμένο και “ταυτοποιήθηκε”ο δράστης μετά απο αυτά τα 5 χρόνια, και λίγες ώρες μετά την παρέμβαση μας στο Υπουργείο Εξωτερικών!Ο δράστης είναι “περιφερειακό μέλος” του Ρουβίκωνα(τι πάει να πει αυτό;) και πετάει μάλλον και μερικές μολότοφ σε ματατζήδες…Παράλληλα χτές “ταυτοποιήθηκα” και εγω με άλλον έναν για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο εξωτερικών βεβαίως βεβαίως…Η “ρελάνς” που επιχειρεί η αστυνομία ως απάντηση στις τελευταίες δράσεις της ομάδας είναι επιεικώς χοντροκομένη. Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μια τάξη..