Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού για Τσίπρα: «Τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα»

Τι δική του απάντηση έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, πασίγνωστός για τις δηλώσεις (;) που έκανε μετά από τη διακοπή ματς, απαντώντας στις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Από τότε ο ίδιος έγινε συνώνυμο της σύγχυσης.

Ο Θωμάς Μάτσιος μιλώντας στα Παραπολιτικά ανέφερε ότι δεν περίμενε να τον διακωμωδήσει στη Βουλή:

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό τον.

Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!