ο-μπογδάνος-παίζει-στις-άγριες-μέλ-368066
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2020 | 09:00

Ο… Μπογδάνος «παίζει» στις Άγριες Μέλισσες (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, με αφορμή την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα γυρίσματα του δημοφιλούς σίριαλ, την καρμική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή του, Λεωνίδα Κακούρη αλλά και την «ομοιότητα» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Η Μαρία Κίτσου είναι αλάνι» δήλωσε απρόσμενα ο Αλέξανδρος Καλπακίδης για την αγαπημένη Λενιώ από το Διαφάνι, συμπληρώνοντας πως «είναι πολύ ωραία τύπισσα και έχει πάρα πολύ χιούμορ».

Τον έχουν μπερδέψει, αλήθεια, με τον ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά μέχρι σήμερα στο δρόμο;

«Είχε έρθει μια μέρα ένας τύπος πολύ γυμνασμένος με φραπέ στο χέρι, με σπρώχνει και μου λέει, “Παναγιώτη θα μου φτιάξεις ένα καφέ;” και σχεδόν τον ρώτησα πως τον θέλει».

Όσον αφορά με τα πρόσωπα που κατά καιρούς τον έχει μπερδέψει κόσμος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σημείωσε:

«Ήμουν πρόπερσι στην Τήνο και μια κυρία επέμενε ότι είμαι δημοσιογράφος. Επειδή το καλοκαίρι ξυρίζω το κεφάλι μου, σκέφτηκα μήπως με μπερδεύει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Υπάρχει ένας ακόμη δημοσιογράφος, ο Κωστίδης, που επειδή είναι κι εκείνος πόντιος σκέφτηκα μήπως με μπερδεύει με εκείνον».

«Είναι δύσκολη η δουλειά μας, πολύ, μα να πω το καρμικό που έχουμε με τον Λεωνίδα Κακούρη. Πριν αρκετά χρόνια, έχω να δουλέψω για ενάμιση χρόνο και δεν ξέρω γιατί, δεν κάθεται τίποτα. Είμαι σε μια κατάσταση απελπιστική» τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «έκανα μια αντικατάσταση σε μια παράσταση που έπαιζε ο Λεωνίδας Κακούρης και από τότε άνοιξαν μαγικά οι δρόμοι. Και τώρα βρεθήκαμε και στις Άγριες Μέλισσες».