Ο Μητσοτάκης πήγε για σόου σε φαρμακείο που δεν έπρεπε να είναι ανοιχτό;

Σε φιάσκο φαίνεται πως καταλήγει ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού, καθώς η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη σε φαρμακείο της Καλλιθέας, το Σάββατο, ενδέχεται να βάλει σε μπελάδες τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να προπαγανδίσει τα self tests, στα οποία η κυβέρνηση επενδύει σημαντικά πετώντας το μπαλάκι διαχείρισης της πανδημίας στους πολίτες, επισκέφθηκε φαρμακείο στην Καλλιθέα μαζί με την κόρη του, Δάφνη.

 Πέρα από τις στημένες λήψεις και τους ξύλινους διαλόγους, φαίνεται πως προκύπτει ακόμη ένα ζήτημα, καθώς, με μια σύντομη αναζήτηση στους σχετικούς καταλόγους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έπρεπε να είναι ανοιχτή το Σάββατο.

Ειδικότερα, το φαρμακείο έχει δηλώσει ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή και μένει να φανεί εάν άνοιξε ειδικά για την… επίσκεψη του πρωθυπουργού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!