ο-γιος-σαββίδη-απασφάλισε-στα-social-media-επ-456668
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.03.2018 | 22:35

Ο γιος Σαββίδη “απασφάλισε” στα social media -Επίθεση κατά πάντων

Μετά την ατάκα: “Τιμωρήστε την οικογένεια μου, αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Ξέρετε ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι ο ΠΑΟΚ. Γενικά σε αυτή τη χώρα είμαστε το πρόβλημα τους“, ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε το… σύνθημα για το τι θα επακολουθήσει.

Λίγο αργότερα ήρθε και το… παρασύνθημα. “Επίθεση” μέσω των social media παντού! Με… πενταπλό ποστ… Συγκεκριμένα πρόσωπα, διαλεγμένες φωτογραφίες με… κρυφά μηνύματα και διαλεγμένες ατάκες που στάζουν… δηλητήριο.

Το Contra.gr τις ξεχώρισε μία προς μία και σας τις παρουσιάζει:

 Στην πρώτη έχει ανεβάσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι όμως από την… Βουλή, αλλά την ώρα… αγώνα και μάλιστα με κασκόλ του Ολυμπιακού.

— Συνέχεια με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Γιώργος Σαββίδης σημείωσε τη δήλωση του: Είμαι ολυμπιακός, αλλά στον τελικό καθόμουν σαν χαζό!“.

— Το επόμενο ποστάρισμα δεν έχει κάποια ατάκα, αλλά δείχνει τον Σταύρο Κοντονή μέσα από τη Βουλή, με εφημερίδα που δείχνει την ΑΕΚ.

— Νέο “χτύπημα” με την παλιά γνωστή πλέον φωτογραφία του Γιάννη Αλαφούζου, όπου είναι μαζί με το γιο του σε εκδήλωση του Ολυμπιακού. Η ατάκα που συνοδεύει τη φωτό: “Καλή… δουλειά“.

— Ακολουθεί η φωτογραφία του υπουργού επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, και η δήλωση του: “Είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί“, με σαφές μήνυμα μετά το ντέρμπι με την Ένωση την Κυριακή.

— Κλείνοντας, έχει τον τίτλο από δημοσίευμα: “Στήνουν όμιλο Κοντομηνάς, Μελισσανίδης, Φιλιππάκης“. Όπως καταλαβαίνετε οι δυο… Πόντιοι τα έχουν σπάσει πλέον.

Ο Γιώργος Σαββίδης χώρεσε λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μέσα σε λίγες ώρες στους μη… συμμάχους του ΠΑΟΚ.