ο-γιώργος-λιάνης-αποκάλυψε-ποια-είναι-528213
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.12.2018 | 14:31

Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για την άσχημη εμπειρία που είχε σε ένα ταξίδι του με αεροπλάνο αλλά και για τους ανθρώπους που θέλει να έχει στο πλευρό του. Είπε λοιπόν ο γνωστός δημοσιογράφος στο περιοδικό «Λοιπόν».

– Υπήρξαν άνθρωποι που σας πλήγωσαν και σας έκλεισαν την πόρτα;

Προφανώς, μερικούς από αυτούς τους λατρεύω, με πλήγωσαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να καταλάβω τη ζωή μου. Κάνω τα πάντα για να μη φύγουν από τη ζωή μου οι άνθρωποι που αγάπησα, ακόμα κι αυτοί που συνδέθηκα μαζί τους που έζησα μαζί τους, παντρεμένος ή ανύπαντρος. Θα ήθελα να είναι όλοι σ’ ένα μεγάλο κύκλο που να κυκλώνει τη ζωή μου, να την ημερεύει και να την ομορφαίνει, θα ήθελα κάτι που να με ξαφνιάσει. Μια τεράστια αιφνίδια αλλαγή, θα μπορούσε να ήταν ένα ταξίδι… αλλά πλέον δεν μπαίνω στα αεροπλάνα γι’ άλλους λόγους.

– Ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί;

Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω με αεροπλάνο, μου αρέσει να πατάω στη γη. Έχω άσχημες αναμνήσεις από τότε που έπαιζα μπάλα. Είχα ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στο αεροπλάνο και από τότε, ενώ ταξίδεψα πολύ λόγω της δημοσιογραφίας, τώρα το αποφεύγω, δεν το χρειάζομαι. Τελευταία φορά ταξίδεψα πριν από 4 χρόνια.

– Τι πάθατε μέσα στο αεροπλάνο;

Ήμουν ποδοσφαιριστής, παίζαμε μπάλα στη Σαραγόσα, στην Ισπανία, έπαθα μια τόσο σοβαρή τροφική δηλητηρίαση, που δεν έπρεπε να ταξιδέψω, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκείνη την ημέρα, είχα στεγνώσει. Τότε δεν είχα διαβατήριο, ήμουν χαρακτηρισμένος τα χρόνια εκείνα, ήμουν με ομαδικό και με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Αυτό το ταξίδι μου το άφησε αυτό… πίστευα ότι δεν θα το βγάλω. Πέντε ώρες ταξίδι, με πολλές κακές συνθήκες, κάθε λίγο εμετούς… δεν θέλω να τα θυμάμαι… έχω μια περίεργη ανασφάλεια. Όταν ταξιδεύω με φίλους γιατρούς, δεν φοβάμαι, έχω μεγάλη ασφάλεια. Δεν θέλω το αεροπλάνο.