ο-γιάννης-αλαφούζος-αγοράζει-νέο-τηλε-98568
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.11.2022 | 13:40

Ο Γιάννης Αλαφούζος αγοράζει νέο τηλεοπτικό κανάλι

Ένα νέο κανάλι φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος, με τις τελευταίες κινήσεις του να μαρτυρούν πως η υλοποίηση του ΣΚΑΙ 24 βρίσκεται αρκετά κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, ο εφοπλιστής, μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του ΣΚΑΙ βρίσκεται εδώ αρκετές ημέρες σε επαφές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ούτως ώστε να εξαγοράσει το ΑΡΤ TV, το κανάλι που ήταν γνωστό σε όλους μας ως ΤΗΛΕΑΣΤΥ, πριν από αρκετά χρόνια!

Σύμφωνα με την Real μάλιστα οι επαφές των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες και αναμένεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία! Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι μέσω της απόκτησης του περιφερειακού καναλιού να βγάλει στον αέρα τον ΣΚΑΙ 24. Μια ιδέα που υπήρχε εδώ και χρόνια και τώρα φαίνεται πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά το νέο κανάλι θα έχει στο επίκεντρο την ενημέρωση, έχοντας έναν παρόμοιο τρόπο λειτουργείας με το EΡΤNEWS. Εκτός από την δημιουργία του νέου καναλιού όμως αξίζει να τονίσουμε ότι ο όμιλος εξαγόρασε και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο λόγος για το Pepper αλλά και ΜΕΝΤΑ fm!