ο-φραντσέσκο-τότι-κάνει-τις-διακοπές-τ-32868
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.06.2017 | 09:26

Ο Φραντσέσκο Τότι κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο (φωτο+video)

Στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ρόμα.

Ξεναγός του ήταν ο συμπαίκτης του στη Ρόμα και επιστήθιος φίλος του, Κώστας Μανωλάς, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Hakassan, ο κορυφαίος Έλληνας αμυντικός ενημέρωσε τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Φορτούνη, για την παρουσία του Τότι στη Μύκονο, χρησιμοποιώντας το Facetime του κινητού του, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να χαιρετάει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον Κώστα Μανωλά να τον πειράζει, λέγοντάς του: «Κώστα, ο Τότι σε ξέρει!».

Ο Τότι κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, ενώ σκέφτεται το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από τη μία υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρόμα να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ ή να αναλάβει διοικητικό πόστο, ενώ από την άλλη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί -αν και συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες- το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του σε ΗΠΑ, Κίνα ή Εμιράτα.

tot4tot6

https://youtu.be/aGvwko6uWRw

Πηγή: protothema.gr