ο-δολοφόνος-του-ζαφειρόπουλου-επέστρ-387242
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2018 | 21:00

Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου επέστρεψε με… σημείωμα

Μία περίεργη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της ληστείας κοσμηματοπωλείου, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ξηρογιάννη όταν δύο τουλάχιστον δράστες με την χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Uzi, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της ληστρικής επιδρομής, ο δράστης άφησε σημείωμα προς τη ΓΑΔΑ και στην οποία επιβεβαιώνει την συμμετοχή του, τόσο στη δολοφονία του δικηγόρου, αλλά και στη ληστεία του Ζωγραφου.

Ειδικότερα, το σημείωμα αναφέρει:

Προς ΓΑΔΑ:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως… «Φτερωτός Μαραντόνα»

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία. Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.