o-δήμος-λεμεσού-απαγορεύει-το-la-casa-de-papel-από-το-556144
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2018 | 10:04

O δήμος Λεμεσού απαγορεύει το La Casa De Papel από το καρναβάλι

Σε μια πρωτοφανή απόφαση προχώρησε ο δήμος Λεμεσού αναφορικά με τους εορτασμούς του καρναβαλιού.

Συγκεκριμένα, ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση για την παρέλαση του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου, απαγορεύοντας ρητά τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές με την μάσκα αλά Σαλβαντόρ Νταλί που φορούσαν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς ισπανικής σειρά «La Casa De Papel».

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς «La Casa De Papel» δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε της μορφή, ενώ όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, η απόφαση αυτή λήφθηκε κυρίως για θέματα ασφαλείας, καθώς η σειρά πραγματεύεται μια ληστεία στην οποία οι δράστες φοράνε κόκκινη ολόσωμη φόρμα, έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκα του Salvador Dali και φέρουν βαρύ οπλισμό.

Μάλιστα πριν γίνει αυτή η ανακοίνωση, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες για να παρελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που ανάγκασε το Δήμο Λεμεσού να διευκρινίσει πως δεν θα δεχτεί συμμετοχές με αυτήν την ενδυμασία.

Τέλος, στην ανακοίνωση, ο δήμος αναφέρει πως οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου (8:00 – 14:00) μέχρι την Παρασκεύη 7 Δεκεμβρίου 2018.