o-δημήτρης-σκαρμούτσος-έμεινε-μισός-χω-1014012
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2022 | 14:23

O Δημήτρης Σκαρμούτσος έμεινε μισός χωρίς δίαιτα

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot είχε βρεθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πριν από περίπου ένα χρόνο και. Ο επιτυχημένος σεφ μεταξύ άλλων λοιπόν, είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αλλάξει κατά πολύ το σώμα του φτιάχνοντας την διατροφή του.

Ο αγαπημένος σεφ που κινδύνεψε τρεις φορές να πεθάνει, ανέφερε πως περιόρισε ένα τρόφιμο που τρώμε όλοι σχεδόν καθημερινά και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα.

Το τρόφιμο που περιόρισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και έμεινε μισός

«Εγώ αδυνάτισα μέσα στην καραντίνα. Δεν έκανα δίαιτα. Περιόρισα πάρα πολύ το κρέας γιατί έτρωγα πάρα πολύ.

Έτρωγα δύο φορές την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα και ξεκίνησα και διάδρομο. Και πέτυχε. Ξεφούσκωσα δεν είναι ότι έχασα κιλά», είχε μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος σεφ.

«Έχασα καμιά 20αρια κιλά, γιατί φοβήθηκα μη πάθω εγκεφαλικό. Λόγω δουλειάς, στεναχώριας… Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Είχαμε μεγάλη απώλεια και εμείς και οι εργαζόμενοι. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση, ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος…

Πέρασα μεγάλη πίεση, γιατί δεν ήξερα που θα πάει όλο αυτό το πράγμα συν όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς. Δείχνω κουλ… Μεγαλώσαμε σε μια γενιά που μας έλεγαν να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Το κουβαλάω αυτό το πράγμα, να μη δείχνω κάτι παρά το γεγονός ότι το έχω μέσα μου και το παλεύω»