ο-αστυνομικός-που-έγινε-viral-τραγουδώντα-891841
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2021 | 11:45

Ο αστυνομικός που έγινε viral τραγουδώντας στο Μοναστηράκι – Τι αποκάλυψε

Όπως εξήγησε ο νεαρός αστυνομικός που βρέθηκε στην παρέα των Roomies «βγάζω καινούργιο τραγούδι, έχουμε ήδη κάποια, και βγάζω και νέο. Υπογραφή Νίκος Τερζής».

«Εκείνο που είχε γίνει στο Μοναστηράκι προέκυψε τελείως τυχαία. Ήμασταν δίπλα με το φίλο μου τον Δημήτρη, κάτι είπαμε και απλά ξεκίνησα να τραγουδάω. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο μετά το βίντεο. Τα μηνύματα ήταν ατελείωτα» περιέγραψε σχετικά με το περιστατικό που τον έκανε γνωστό.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το τραγούδι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει στη ζωή του. «Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε τη δουλειά με την τέχνη. Μακάρι να το καταφέρω. Αυτό που θέλω είναι μόνο αυτό. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Δαρβίρας τραγούδησε για τις Roomies το νέο του τραγούδι, «Δωσ’ μου μια αιτία», με την Κατερίνα και τη Ντορέττα να ενθουσιάζονται, την ώρα που η Μαρία έλυνε τις απορίες της στην κουζίνα με τη σεφ Ελένη Ψαραύτη.

Όπως αποκάλυψε ο νέος τραγουδιστής, αγαπημένος του είναι ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ στην παρέα κατέφτασε και η Μαρία Σολωμού για να απολαύσει και εκείνη το «Στάσου» που επέλεξε να πει ο Μάριος Δαρβίρας από τα τραγούδια του αγαπημένου του καλλιτέχνη.

«Η μαμά τραγουδάει, έχει καλό αυτί, τραγουδάει στο σπίτι. Αλλά εγώ με τη γιαγιά μου ξεκίνησα να τραγουδάω. Όταν ήμουν 4 ετών, η γιαγιά μου με έβαζε να τραγουδάω», είπε ακόμα ο Μάριος Δαρβίρας.

Η συνάντησή του με τις Roomies έκλεισε μουσικά, με ένα ακόμα τραγούδι!