ο-20χρονος-κλεομένης-κρατούσε-πανό-για-τ-1138460
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.03.2026 | 11:30

Ο 20χρονος Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη (φωτο)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια συγκλονιστική εικόνα η οποία τραβήχτηκε 4 χρόνια πριν, και στην οποία φαίνεται ο 16χρονος τότε Κλεομένης να κρατά πανό στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Λίγα χρόνια μετά, ο 20χρονος Κλεομένης βρέθηκε στο επίκεντρο μίας άγριας συμπλοκής στη Θεσσαλονίκης και δολοφονήθηκε κάτω από παρόμοιες συνθήκες.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Μια συγκλονιστική κίνηση των μαθητών του 2ου λυκείου Συκεών πριν 4 χρόνια. Συγκίνηση κι ελπίδα! Να τελειώνουμε μ αυτή την τρέλα..

Αλίμονο όμως. Τι τραγικό παιχνίδι της μοίρας ήταν αυτό;

Το παιδί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ που κρατά το πανό για τον Άλκη του ΑΡΗ είναι ο Κλεομένης !

Μαθητής μας και στο 1ο γυμνάσιο Συκεών.

Δολοφονήθηκε στα 20 του χρόνια !

Σήμερα τον αποχαιρετήσαμε σε ατμόσφαιρα αρχαίας τραγωδίας.

Αβάσταχτος πρώτα απ΄όλα ο πόνος των συγγενών , μα και των φίλων, των δασκάλων του, κόσμος αμέτρητος…

Πολύ φοβάμαι ότι ούτε ο Κλέο θα είναι ο τελευταίος…

Ως πότε θα χάνουμε τόσο άδικα τα παιδιά μας ;

Τι σάπια κοινωνία τους παραδίνουμε;

Πόσο λυπάμαι και πόσο ντρέπομαι…»

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.