νταν-μπιλζέριαν-ο-βασιλιάς-του-instagram-τα-519577
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.08.2018 | 07:45

Νταν Μπιλζέριαν: Ο «βασιλιάς του instagram» τα σπάει στη Μύκονο

Οι «ακόλουθοί» του στο Instagram αγγίζουν το αστρονομικό νούμερο των 23,6 εκατομμυρίων τον διπλάσιο αριθμό, περίπου, του πληθυσμού της Ελλάδας.

Όλοι τους παρακολουθούν μετά μανίας την προκλητική καθημερινότητα του «βασιλιά» όταν κάνει θαλάσσια σπορ, όταν χαϊδεύει εξωτικά ζώα, όταν τρώει το πρωινό του, όταν πάει για σκοποβολή ή όταν φιγουράρει με όπλα, πούρα, «τούβλα» δολαρίων και φυσικά όταν προβάλλει καλλίγραμμα ημίγυμνα μοντέλα που τον περιτριγυρίζουν.

Άλλωστε αυτές είναι οι καθημερινές στιγμές που γεμίζουν τη ζωή του Νταν Μπιλζέριαν, του 37χρονου «μοντέλου» όπως ο ίδιος δηλώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Μύκονο.

Είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός socialistas επισκέπτεται την Ελλάδα και τη Μύκονο, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το διασκέδασε με την καρδιά του.

Πέταξε τούρτες σε club, σήκωσε βάρη σε γυμναστήριο, έβγαλε selfies με δεκάδες θαυμαστές του και όλα αυτά τα απαθανάτιζε με την κάμερά του για να τα δείξει στα εκατομμύρια followers του.

Ο αρμενικής καταγωγής playboy άνοιξε δεκάδες σαμπάνιες στο Nammos, τα έσπασε στο Scorpios ενώ ξεσάλωσε στην ιδιωτική βίλα στον Άγιο Ιωάννη που είχε καταλύσει με την παρέα του.

Κατά την παραμονή του στη Μύκονο έτυχε να συναντηθεί και με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναικού Ιαν Βουγιούκα με τον οποίο έβγαλε και selfie

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Νταν Μπιλζέριαν πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram δείχνοντάς τον να κάθεται αναπαυτικά σε μια μπεζ πολυθρόνα και με στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία να αναφέρει: «Πρόκειται να δημιουργήσω το πρώτο παγκόσμιο εμπορικό σήμα κάνναβης τον επόμενο μήνα».

Ήδη ο εκατομμυριούχος εκκεντρικός playboy από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει συνάψει συμφωνία με την ALQ Gold Corp. Μια επιχείρηση επενδύσεων που προτίθεται να εισέλθει στον παγκόσμιο τομέα της κάνναβης. Η εταιρεία μάλιστα μετά τη συμφωνία με τον Νταν Μπλιζέριαν άλλαξε το όνομά της σε Green Axis Capital Corp. και σχεδιάζει να επικεντρωθεί στις ευκαιρίες στην αναπτυσσόμενη αγορά κάνναβης.