nova-καλεί-τη-super-league-να-αναλάβει-τις-ευθύνες-τη-70456
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.03.2018 | 23:30

Nova: Καλεί τη Super League να αναλάβει τις ευθύνες της

H Nova κοινοποίησε επιστολή στη Super League, με την οποία καλεί τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επανέναρξη της διοργάνωσης.

Η συνδρομητική πλατφόρμα μέμφεται τις απόψεις και τους ισχυρισμούς της Λίγκας, που στη χθεσινή (14/2) επιστολή της εκτιμούσε ότι «ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)», νίπτοντας στο τέλος τα χέρια της όταν κατέληγε λέγοντας ότι «η Super League δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα».

Μεταξύ άλλων και αφού επισημαίνεται η εμπορική ζημία αλλά και το κύρος που υπέστη η εταιρεία, στην ανακοίνωση της Nova αναφέρεται:

«Υποστηρίζετε πως η Super League είναι αμέτοχη στην όλη διοργάνωση του πρωταθλήματος και άρα στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διεξαγωγή του και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα. Υποστηρίζετε, δηλαδή, πως όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει το οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο για να λάβετε, λες και η Super League δεν είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τα μέλη της ουδεμία σχέση ή ανάμιξη έχουν στα υπαρκτά προβλήματα που βιώνουμε και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα».

Καταλήγοντας, η συνδρομητική πλατφόρμα κάλεσε το συνεταιρισμό να ανταποκριθεί «χωρίς περαιτέρω υπεκφυγές σε όσα επιτάσσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Ελληνική Πολιτεία, ΕΠΟ, FIFA και UEFA), ενημερώνοντάς μας για τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της ηρεμίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ταχύτερο δυνατόν».