Νίνο: Η οργισμένη απάντηση στο σχόλιο που του έκανε θαυμάστριά του

Έναν έντονο διάλογο είχε μέσω Ιnstagram ο Νίνο με διαδικτυακή του φίλη. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έγραψε η κοπέλα κάτω από φωτογραφία που ανήρτησε ο τραγουδιστής.

«Σύνελθε» ήταν το σχόλιό της με τον Νίνο να αντιδρά έντονα.

«Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους εν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. «Παιδιά» κάθε ηλικίας, να κάνετε σχέδια, να προχωράτε σε πράξεις, να κάνετε λάθη, να κερδίσετε, να χάσετε. Μόνο έτσι γίνεται. Σχολιάζοντας στο «καφενείο» κανείς δε «γάμ@σ@». Με αγάπη» της απάντησε ο τραγουδιστής.

Τα σχόλια συνεχίστηκαν κι άλλη διαδικτυακή φίλη, έγραψε στον Νίνο: «Έχω τρία καπέλα σου τα οποία τα έδωσες σε κάποιον που φιλούσε τη βίλα της Χρύσας. Μάντεψε».

Παράλληλα και η κοπέλα που έκανε τον Νίνο να αντιδράσει, του απάντησε ξανά, γράφοντας: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα…. Αν σου έλεγα, αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες…. Θα τα βρεις…. Όχι από εμένα όμως. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ, ΝΙΝΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!