νίνο-μαμά-μπαμπά-σας-ευχαριστώ-που-με-474344
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2018 | 11:34

Νίνο: Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας»

Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Νίνο Χυπολυτάς. Ο τραγουδιστής o οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του να τον κρατάει αγκαλιά λίγο μετά τη γέννησή του την οποία συνόδεψε με ένα μήνυμα αγάπης για τους γονείς του.

Έγραψε λοιπόν στη λεζάντα: Ότι είσαι, όπως και αν είσαι, όπως σκέφτεσαι, ό,τι αναμνήσεις έχεις από τα παιδικά σου χρόνια, όλα αυτά έρχονται από το πώς σε μεγάλωσαν οι γονείς σου. Ό,τι θα κάνεις από εδώ και πέρα μεγάλε, είναι καθαρά δικό σου θέμα, παίρνεις τις ευθύνες σου, κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον.

Μαμά μου, Μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα. Είμαι έτοιμος για όλα. Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω. #mother #father #parents #love #family#familia #son #don.