νίκος-τσουμάνης-πέθανε-από-ασφυξία-947727
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.10.2021 | 14:57

Νίκος Τσουμάνης: Πέθανε από ασφυξία

Φως θα ρίξει η νεκροτομή στις ακριβείς αιτίες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, που αγνοούνταν από χθες και τελικά βρέθηκε σήμερα το πρωί σε μαρίνα στην Καλαμαριά νεκρός και με καλώδια tire up στον λαιμό του.

Ο θάνατός του, προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, φίλος του και εργοδότης της κοπέλας του ποδοσφαιριστή αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία του λόγια πριν εξαφανιστεί. «Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό».

Όπως εξηγεί ο Σταύρος Ραλλάκης, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, που «τον είχε πάρει πολύ από κάτω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

«Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του» πρόσθεσε.