νικολούλη-η-ρούλα-ζητούσε-να-μάθει-για-995668
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2022 | 18:15

Νικολούλη: Η Ρούλα ζητούσε να μάθει για την φίλη του Μάνου στην Αθήνα και αν είναι έγκυος

Νικολούλη: «Απίστευτη θεατρίνα» χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, υποστηρίζοντας ότι η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας δύσκολα θα σπάσει ενώπιον των αρχών. Μάλιστα, έδωσε και πληροφορίες για όσα εντόπισε κατά τη δημοσιογραφική της έρευνα, αποκαλύπτοντας ότι είχε εμμονή με το να βρει τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα

«Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα “Γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει “μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω”». Η Αγγελική Νικολούλη παραδέχθηκε ότι οι ερωτήσεις που της έθετε με εμμονή για το ζήτημα δεν της άρεσαν και φρόντισε να ενημερώσει αυτούς που έπρεπε. «Μου είπε ότι “θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος”», αποκάλυψε.

Αναφερόμενη στα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε στην εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τη δημοσιογραφική έρευνά της. «Ήξερα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Μία βαθιά έρευνα να δω γιατί η εμμονή της, γιατί το παιδάκι της χωρίς να έχει πρόβλημα, όχι μόνο να πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο, αλλά και να παραμείνει. Έγιναν εξετάσεις εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι στην Τζωρτζίνα και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα και πρέπει να πάρει εξιτήριο. Μετά είχαμε την πρώτη απόπειρα, κάτι της χορήγησε και το παιδί έπαθε την κρίση», είπε αρχικά.

«Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί και ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει. Η θλίψη φεύγει κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη! Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση επέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν πέτυχαν. Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια. Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία», πρόσθεσε.




«Ο Μάνος έφυγε γιατί κάτι είδε»

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «χτυπούσε» σε νοσοκομεία σημαίνει ότι επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της. «Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε», είπε.

Η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από υβριστικό μήνυμα στο twitter που αναρτήθηκε από προφίλ με το όνομα της δεύτερης και έγραφε «Νικολούλη ψόφα». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κάλεσε στην εκπομπή διαψεύδοντας ότι έστειλε το μήνυμα. «Έλεγε ότι δεν δέχεται την κατηγορία για την αδερφή της και ότι θα συνεχίσει την έρευνά της. Από μέσα η μητέρα της έλεγε να ερευνήσουμε και την οικογένεια του συζύγου», είπε η δημοσιογράφος.

Τα όργανα των άλλων δύο παιδιών, που βρίσκονται στα εργαστήρια, θα ερευνηθούν για να πέσει φως την υπόθεση. Πάντως, η Αγγελική Νικολούλη εκτιμά ότι η 33χρονη δύσκολα θα σπάσει. «Εγώ την προσέγγιζα σαν μάνα, σαν γυναίκα. Την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ στα τελευταία. Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή», είπε.