νικολαΐδης-βανδή-η-έλλειψη-χρόνου-οδή-924050
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.07.2021 | 19:40

Νικολαΐδης- Βανδή: Η έλλειψη χρόνου οδήγησε στον χωρισμό

Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή, οδηγείται στον χωρισμό και οι παλιές τους δηλώσεις δείχνουν ότι ο λόγος που χώρισαν είναι η έλλειψη χρόνου.

«Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει» έλεγε η Δέσποινα Βανδή το 2012, όμως και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπως φαίνεται, πίστευε το ίδιο για εκείνη.

Τα παράπονά του για τη σύντροφο, σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα Βανδή, δεν είχε διστάσει, μάλιστα, να τα εκφράσει δημόσια ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Sport FM πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Σπάνια μιλούσε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. Ήταν η εποχή που η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς και είχε υπερφορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

«Αφού δε βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά με αμηχανία: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Πλέον, Δέσποινα και Ντέμης έχουν ο καθένας όσο χρόνο επιθυμούν για τον εαυτό τους αλλά και τα παιδιά τους, τα οποία, όπως τόνισαν, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πηγή: star.gr