νικητής-βγήκε-από-το-νοσοκομείο-ο-6χρον-946347
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.09.2021 | 15:12

Νικητής βγήκε από το νοσοκομείο ο 6χρονος Φώτης

Νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδωσε βγήκε ο 6χρονος Φώτης, αφού κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και πήρε σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Πάτρας. Αποχαιρετώντας μάλιστα τους γιατρούς ο μικρός κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ζήτησε να φάει παστίτσιο! Οι γιατροί από την πλευρά τους, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ημέρα χαράς τόσο για τους γονείς όσο και για τους γιατρούς του μικρού παιδιού είναι η σημερινή, καθώς πλέον ο Φώτης επιστρέφει στην ζωή απόλυτα υγιής. Μέσα σε λίγες ημέρες ο 6χρονος αποσωληνώθηκε με επιτυχία και σε εξαιρετικά σύντομο για τους γιατρούς χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του.

Το παιδί είχε τραυματιστεί βαριά και βρέθηκε διασωληνωμένο, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και σχεδόν «πέταξε», πέφτοντας πάνω στο αγόρι.