νίκαια-πώς-δολοφόνησαν-τον-35χρονο-στο-962305
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2021 | 14:12

Νίκαια: Πώς δολοφόνησαν τον 35χρονο στο βενζινάδικο

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του 35χρονου ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στην Νίκαια, οι αρχές είχαν αποδώσει την πράξη σε μαφιόζικο χτύπημα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης «βλέπουν» ότι υπήρχαν  διαφορές, πιθανότατα οικονομικές, που έχουν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Τις τελευταίες ώρες, μετά το μαφιόζικο χτύπημα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση μελετούν λεπτομερώς υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ενώ αναζητούν και άλλο από την πορεία του οχήματος των δραστών έως και την οδό Μυριβήλη στου Ρέντη όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί στις 18/10/21 από την Γλυφάδα.

Πώς σκότωσαν τον 35χρονο στο βενζινάδικο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο εκτελεστής της Νίκαιας ήταν κρυμμένος στο πίσω κάθισμα της κλεμμένης BMW και όταν έλαβε το σύνθημα από τον οδηγό συνεργό του, άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές εναντίον του 35χρονου. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 3-4 φορές, με ένα πιστόλι ανατολικού τύπου των 7,65 χιλιοστών, πλήττοντας το θύμα στο στήθος και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Αναφέρεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Θηβών 181 στη Νίκαια, έξω από το οποίο σημειώθηκε η δολοφονία, λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, και ιδιοκτήτρια είναι η Ελληνίδα σύζυγος του θύματος.

«Ήταν περίπου 8 το βράδυ. Καθόμασταν με τον Μάριο έξω από το πρατήριο. Ήρθε μία μαύρη BMW, από την εσωτερική πλευρά και νομίζαμε ότι θέλουν να βάλουν βενζίνη. Ο Μάριος κάνει κίνηση να πάει να τους βάλει όταν ξαφνικά ανοίγει το πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου. Βλέπω ένα άτομο, ένα χέρι που κρατά πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί. Είχα δει το όχημα να έχει οδηγό, όχι όμως και συνοδηγό», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

ο φίλος του θύματος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Το παρελθόν του θύματος

Ο 35χρονος που έπεσε νεκρός ήταν γνώριμος στις Αστυνομικές Αρχές. Το 2010 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση 260 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ το 2013 ο ανακριτής τον είχε κατηγορήσει για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί το 2010, αλλά αθωώθηκε στη δίκη.