netflix-ανακοινώθηκαν-οι-νέες-τιμές-της-συνδ-597879
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2019 | 09:38

Netflix: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της συνδρομής -Πόσο θα κοστίζει

Tην αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix με mail που απέστειλε στους Έλληνες συνδρομητές της. Σε αυτό αναφέρεται η νεα τιμολογιακή πολιτική της σύμφωνα με την οποία, η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ, ενώ το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα.

Στο mail που έλαβαν σήμερα οι Έλληνες συνδρομητές, η εταιρεία αναφέρει: «Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 10,99 € από την ημερομηνία: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας».