νέο-βίντεο-σοκ-από-το-τροχαίο-του-mr-ζαγό-730059
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.02.2020 | 14:40

Νέο βίντεο-σοκ από το τροχαίο του Mr. Ζαγόρι στην Ιονία Οδό

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνεται το αναποδογυρισμένο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, με την σύζυγό του και γνωστή σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σόουζα.

Ειδικότερα το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από το δρόμο και έφερε τούμπες μέχρι να σταματήσει στο τέλος ενός γκρεμού 20 μέτρων.

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του επιχειρηματία είναι ενδεικτικές του ατυχήματος.

Σκασμένο λάστιχο η αιτία του κακού

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς, ωστόσο οι αερόσακοι και οι ζώνες ασφαλείας του πολυτελούς τζιπ προστάτεψαν το ζευγάρι και ο Βασίλης Χήτος, αλλά και η σύζυγός του Καρολίνα Ντε Σόουζα βγήκαν σώοι από το ΙΧ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι ίδιοι η αιτία του κακού ήταν ένα σκασμένο λάστιχο.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σόουζα, σύζυγός του επιχειρηματία Βασίλη Χήτο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του τροχαίου, από τη στιγμή που έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, τις στιγμές αγωνίες την ώρα που το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και τέλος την χαρά ότι βγήκαν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και εκείνη και ο σύζυγός της ζωντανοί και χωρίς τραυματισμούς.

«Ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… «Είπα αφού δεν πέθανα τώρα». Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω.. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά» είπε η σχεδιάστρια στην εκπομπή «Μαζί σου».