νέο-στοιχείο-για-τους-πυροβολισμούς-σ-909735
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.06.2021 | 11:06

Νέο στοιχείο για τους πυροβολισμούς στον Άλιμο

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά και το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς -αυτή τη φορά ευτυχώς χωρίς θύματα- 24 ώρες μόνο έπειτα από την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη, αλλά και τη δολοφονία του 32χρονου σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Πιο αναλυτικά, στις 06:30 το πρωί της Τρίτης ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο τηλεφώνησαν στην αστυνομία καθώς άκουσαν πυροβολισμούς. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή. Οι αρχικές πληροφορίες ότι δεν υπήρχαν θύματα επιβεβαιώνονται λίγη ώρα αργότερα, ενώ έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστο άτομο προσέγγισε την πολυκατοικία και πυροβόλησε προς το διαμέρισμα που φαίνεται πως διαμένει αστυνομικός. Προς το παρόν είναι άγνωστα τα κίνητρα.

Στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα και υπήρχε σημάδι από σφαίρα στο κάγκελο. Πάντως, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλληλων Νοτιοανατολικής Αττικης, μιλώντας πριν λίγο στον ΑΝΤ1, ο άγνωστος έριξε με εννιάρι πιστόλι προς τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και δύο σφαίρες έχουν καρφωθεί σε διαμέρισμα, εκτιμώντας ότι οι πυροβολισμοί ήταν στοχευμένοι.

Το περιστατικό έχει φέρει ανησυχία, καθώς είναι το τρίτο σε λίγα 24ωρα με πυροβολισμούς.