νέο-περιστατικό-παρενόχλησης-μαθητή-1016410
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.09.2022 | 12:17

Νέο περιστατικό παρενόχλησης μαθητή στον Πύργο

Ένα ακόμη περιστατικό παρενόχλησης μαθητή έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα εξωσχολικών εισήλθε από το πάρκο ΣΠΚ, μέσα σε αυτό και απείλησε μαθητή, ενώ του πήραν και τα γυαλιά που φορούσε.

Μάλιστα η παρενόχληση του μαθητή συνεχίστηκε και την επομένη ημέρα, το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου η ίδια ομάδα ατόμων, απείλησε και πάλι τον μαθητή, με αποτέλεσμα η μητέρα του να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Αυτό το σοβαρό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οδήγησε στην άμεση αντίδραση τόσο του ίδιου του σχολείου, όσο και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ανδρέα Ζέρβα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε συνάντηση του κ. Ανδρέα Ζέρβα, με τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Κομιώτη, αλλά και με τους καθηγητές της σχολικής μονάδας, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός και να προστατευτεί η ασφάλεια των μαθητών που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου.