νέο-δυστύχημα-με-ηλεκτρικό-πατίνι-στη-649936
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2019 | 19:47

Νέο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Χίο -Νεκρός 23χρονος

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου στον 64χρονο οδηγό που το βράδυ της Τρίτης παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο 23χρονο στην περιοχή του Κονταρίου, που επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι.

Ο 64χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίο οχήματος και το πρωί του Σαββάτου θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου στη συνέχεια να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χίου νοσηλεύεται ο πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 23χρονος φοιτητής, που οδηγώντας ηλεκτροκίνητο πατίνι συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Καρφά.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε το νεαρό με το πατίνι, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας ένα δίκυκλο. Στις αρχές του μήνα, τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαρές γυναίκες σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο ηλεκτρικό πατίνι.