νεκρός-από-μαχαίρωμα-στην-καρδιά-πρώη-872887
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.06.2021 | 19:30

Νεκρός από μαχαίρωμα στην καρδιά πρώην αντιδήμαρχος

UPDATE

Η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου παραμένει συγκλονισμένη από τον άγριο θάνατο του πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Τσορτού, στον Γαλατά.

Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του από τον αδερφό του που εκείνη την ώρα επέστρεφε από μπάνιο στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, ο αντιδήμαρχος βρέθηκε κλειδωμένος στην αποθήκη, ενώ είχε βάλει στην διαπασών μουσική, πιθανόν για να μην ακούγονται οι κραυγές.

Η αστυνομία Μεσολογγίου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για το περιστατικό. Το πιο πιθανό σενάριο που λέγεται αυτή την στιγμή, είναι αυτό της αυτοκτονίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου ένα άγριο περιστατικό στον Γαλατά Ναυπακτίας με θύμα έναν πρώην αντιδήμαρχο.

Ο 56χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από μαχαίρι από τον αδερφό του που τον επισκέφτηκε σπίτι. Επειδή δεν τον έβρισκε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και είδε πως το κινητό χτυπούσε στην αποθήκη. Ήταν όμως κλειδωμένη και αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φαίνεται να έχει μαχαιρωθεί στην καρδιά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι διερευνούν όλα τα αιτία: Αν, δηλαδή, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η για αυτοκτονία.