Νέες εξελίξεις με το δίγαμο γιατρό στη Χαλκίδα

Στο αρχείο έβαλε η εισαγγελία Χαλκίδας την υπόθεση του γιατρού ο οποίος καταγγέλθηκε από συνάδελφό του ότι είχε τελέσει ψεύτικο ενώ ήταν ήδη παντρεμένος.

Η πολύκροτη υπόθεση του καταγγελλόμενου γάμου “μαϊμού”, ο οποίος φέρεται να τελέστηκε στο δημαρχείο της Χαλκίδας, απασχόλησε για αρκετούς μήνες την εισαγγελία, η οποία κατέληξε σε διάταξη αρχειοθέτησης για μια σειρά από αδικήματα.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια στην αστική δικαιοσύνη καθώς εκκρεμεί αγωγή της φερόμενης «νύφης», η οποία καταλογίζει στον γιατρό προσβολή προσωπικότητας υποστηρίζοντας ότι τέλεσε μαζί της ψεύτικο γάμο. Από την πλευρά του γιατρού ωστόσο επισημαίνεται ότι η διάταξη απαντά σε όλες τις κατηγορίες.

Ο δήμαρχος Χαλκίδας πραγματοποίησε ΕΔΕ προκειμένου να εντοπίσει ποιος έβαλε υπογραφή σε αυτό το έγγραφο ως αντιδήμαρχος αλλά και ποιος είχε ανοίξει την αίθουσα για να τελεστεί ο καταγγελλόμενος γάμος “μαϊμού” το 2014.

Το περιβάλλον της καταγγέλλουσας αναφέρει ότι θα δώσει τη δική της απάντηση στα αστικά δικαστήρια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΔΙΓΑΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!